Van Ginkel woest op Muntari: "Dit was te, in alle opzichten"

13 december 2014, 16:28   Bijgewerkt: 13 december 2014, 16:37

Filippo Inzaghi liet vandaag (zaterdag) dat de tackle van Sulley Muntari op Marco van Ginkel geen 'gewelddadige actie' was. De Ghanees schoffelde vrijdag op de training van AC Milan de Nederlander hard onderuit, die nu met een enkelblessure weken aan de kant staat. Met de teksten van Inzaghi is de kous in Milaan echter nog niet af. Van Ginkel is furieus en stelt dat Muntari een grens is over gegaan.

Van Ginkel zou dit weekend in de basis beginnen tegen Napoli, maar kan dat dus op zijn buik schrijven. "Natuurlijk moet je er op een training vol voor gaan, maar er zijn grenzen. Dit was een overdreven actie", reageert hij op de website van zijn management Sport Promotion. "Ik zag hem ook niet aankomen, waardoor ik vol op mijn rechterenkel werd geraakt. Dezelfde enkel waar ik eerder doorheen klapte tegen Empoli. Muntari bleef me gisteravond bellen, maar ik heb hem eventjes laten gaan. Ik moest echt tot bedaren komen. Dit was te, in alle opzichten."

De oud-speler van Vitesse onderging vanochtend de nodige onderzoeken bij de specialist. "Al met al valt het gelukkig nog mee'', aldus de huurling. "De bandjes zijn beschadigd, maar niet gescheurd, het bot is ook niet geraakt. Ik had mijn enkel goed in de tape laten zetten, dat is waarschijnlijk mijn redding geweest. Maar balen is het wel. Ik had in de basis begonnen tegen Napoli. En volgende week spelen we tegen Roma. Dat zijn prachtige duels die ik nu kan vergeten.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen