Brandts: "Voortborduren op laatste wedstrijden"

19 december 2014, 15:07

FC Dordrecht staat met zes punten stijf onderaan in de Eredivisie. Toch heeft coach Ernie Brandts vertrouwen in het laatste duel van het kalenderjaar. De promovendus speelt zaterdag aan de eigen Krommedijk tegen FC Groningen.

"We gaan voortborduren op de wedstrijden tegen PSV en Heracles", zegt Brandts op de clubwebsite. Tegen Heracles werd vorige week voor het eerst sinds lange tijd een punt gepakt. "Nu we de speelstijl wat hebben aangepast, staat het organisatorisch beter. Het biedt wat meer vastigheden voor de spelers. De laatste wedstrijden hebben we ook weinig weggegeven en hebben we zelf gescoord."

Volgens Brandts herbergt tegenstander FC Groningen 'veel individuele kwaliteit': "Met de twee spitsen en snelle aanvallers aan de zijkanten. Voor ons liggen de kansen in de omschakeling van FC Groningen en tussen hun linies", aldus Brandts. Hij wil de Dordrecht-fans een mooie avond bezorgen. "Het publiek was de eerste seizoenshelft een groot pluspunt. Voor hen willen we het jaar in stijl afsluiten, liefst met een overwinning."

Dordrecht kan tegen Groningen niet beschikken over Everon Pisas, Giovanni Korte en Jordy van Deelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen