Hazard gaat contract bij Chelsea verlengen

19 december 2014, 21:09

Eden Hazard gaat zijn toekomst verbinden aan Chelsea. De 23-jarige Belgische spelmaker gaat binnenkort zijn handtekening zetten onder een nieuw contract op Stamford Bridge, verklapte manager José Mourinho vrijdag. Volgens hem is een akkoord tussen Hazard en de clubleiding aanstaande.

"Hij gaat bijtekenen", was de duidelijke taal van Mourinho. "De clubleiding heeft altijd gezegd dat het tot een contractverlenging zou komen, dus ik heb me daar ook nooit enige zorgen over gemaakt."

Naar verluidt gaat Hazard voor vijf jaar bijtekenen, met een weeksalaris van zo'n 250.000 euro. Hij kan volgens Mourinho uitgroeien tot één van de grootste Chelsea-spelers ooit, al stelt de Portugees daar wel één belangrijke voorwaarde aan. "Hij moet prijzen gaan winnen. Ik ken geen enkele clublegende die nooit een prijs won, dus daar moet Eden aan werken. Maar ik denk dat iedereen kan zien dat hij het potentieel daarvoor heeft."

Hazard werd als voetballer groot bij Lille OSC, dat hem op jonge leeftijd weggeplukt had bij het Belgische AFC Tubize. In de zomer van 2012 maakte de Belgische international de overstap naar Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen