Cocu: "Ik ben heel erg tevreden over de wedstrijd"

21 december 2014, 00:00   Bijgewerkt: 20 december 2014, 23:59

PSV-coach Phillip Cocu spreekt van een 'heel mooie afsluiting van een belangrijke week'. Na zeges op concurrenten FC Twente en Feyenoord werd zaterdag in het eigen Philips Stadion met 5-0 gewonnen van Go Ahead Eagles.

"Ik ben heel erg tevreden over de wedstrijd. We speelden, zeker gezien het aantal wedstrijden dat we in de afgelopen tien dagen al gespeeld hebben, uitstekend", zegt Cocu op PSV.nl. "We begonnen heel agressief en je zag dat er een enorme drive in het team aanwezig was. Zelf zag ik de absolute wil om te winnen. De 1-0 was wat dat betreft tekenend. We waren met de rechtsback in de 'zestien' om een doelpunt te maken. Dat doet me goed."

Cocu was ook tevreden over de prestaties van de invallers. "Ik zeg heel vaak dat we het met het hele team doen en daar horen ook de reservespelers bij. Dat is weer gebleken. Deze wedstrijd is ook wat dat betreft een heel mooie afsluiting van een belangrijke week", aldus de oefenmeester van de winterkampioen. "Het geloof om deze lijn na de winterstop door te trekken is er. Daar hebben we ook de kwaliteiten voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen