Koeman klaar voor test: "Kennen kwaliteiten van Chelsea"

27 december 2014, 12:19

Voor Ronald Koeman en Southampton staat er zondag een confrontatie met de koploper van de Premier League op het menu. The Saints nemen het in eigen huis op tegen Chelsea, dat dit seizoen nog maar één keer verloor. Een behoorlijk uitdaging dus, maar Koeman is niet bang voor de opponent.

Southampton won op Boxing Day met 1-3 van Crystal Palace en boekte enkele dagen daarvoor een zege op Everton. Het vertrouwen is dan ook groot, zegt Koeman. "Het team kijkt met veel vertrouwen vooruit en weet dat we goed spelen in onze nieuwe systeem", vertelt hij op de clubsite. "Ze voelen zich daar comfortabel in en dat is belangrijk."

"We kijken uit naar zondag en het zal een geweldige wedstrijd worden", denkt Koeman. "We weten dat zij erg sterk zijn en kennen de kwaliteiten van Chelsea. Het is een uitdaging en we stappen er met een goed gevoel in, na de zege op Crystal Palace."

Koeman neemt het zodoende op tegen José Mourinho, over wie hij zeer complimenteus is. "Het zal mooi zijn om hem weer eens te zien. Hij is een geweldige manager en een fantastisch persoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen