Kramaric koestert 'Feyenoord-hattrick': "Bal nam ik mee"

27 december 2014, 14:58

Het is een overwinning waar de ploeg uiteindelijk weinig aan gehad heeft, want een plek in de volgende ronde leverde het niet op, maar Andrej Kramaric koestert nog altijd de Europa League-zege van HNK Rijeka op Feyenoord. In Kroatië maakte de spits alle drie de doelpunten tegen de Rotterdammers (3-1).

Het was voor Kramaric een onvergetelijke avond, zegt hij op de website van de UEFA. "Ik heb de wedstrijdbal met me meegenomen en al mijn teamgenoten hebben hun handtekening erop gezet", vertelt hij trots. "Mijn wedstrijdshirt heb ik ook bewaard, die hangt nu naast het shirt waarin ik debuteerde voor de nationale ploeg van Kroatië." Na de wedstrijd tegen Feyenoord kreeg Kramaric van alle kanten felicitaties en leuke reacties. "Dat waren er zoveel, dat ik een hele dag nodig gehad zou hebben om iedereen te kunnen beantwoorden."

Feyenoord nam enkele weken later in de eigen Kuip revanche op Kramaric en Rijeka, door met 2-0 te winnen. De Rotterdammers gingen uiteindelijk samen met Sevilla naar de knock-outfase van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen