Pellegrini hekelt grensrechter: "Waarom vlagt hij niet?"

28 december 2014, 23:49

Manchester City-manager Manuel Pellegrini baalde van de remise tegen Burnley. Door het puntverlies bleef het gat met koploper Chelsea, dat tegen Southampton niet verder kwam dan een gelijkspel (1-1), drie punten. "Het is frustrerend dat we hier punten verspelen, omdat we met 2-0 voorstonden. Maar ik heb al voor de wedstrijd gezegd dat Burnley geen eenvoudige tegenstander is", aldus Pellegrini na afloop tegen BBC.

Pellegrini verweet zijn spelers weinig. Volgens de Chileen was de arbitrage schuldig aan de wederopstanding van Burnley, dat in de tweede helft terug kwam van een 2-0 achterstand. "Dat is simpel te verklaren. In de eerste minuut van de tweede helft scoorde Burnley uit buitenspelpositie. Ik snap niet waarom de grensrechter niet vlagde."

Ook wees de trainer naar het drukke speelschema en het slechte veld. "Daarna probeerden we aan te vallen, maar we voelden na rust de effecten van de wedstrijd tegen West Bromwich Albion op Tweede Kerstdag in onze benen. Bovendien was het veld zwaar door de sneeuw en lukte het ons maar niet de derde treffer te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen