De Boer stoomt Ajax klaar: "We moeten er meteen staan"

4 januari 2015, 13:30

De selectie en staf van Ajax zijn zondagochtend op het vliegtuig naar Qatar gestapt, voor een trainingskamp in Doha. Trainer Frank de Boer heeft een duidelijk doel: de selectie klaarstomen voor de eerste wedstrijd na de winterstop. Op 16 januari kruisen de Amsterdammers in de eigen ArenA de degens met FC Groningen.

"We moeten er vanaf 16 januari meteen staan", zegt De Boer op Ajax.nl over de hervatting. Na een korte periode van rust moet de coach zijn manschappen klaarstomen voor de tweede seizoenshelft. "Er komt een heel belangrijke periode aan", benadrukt de keuzeheer van Ajax. "16 januari spelen we tegen FC Groningen en vanaf dat moment is het volle bak. Ik kijk uit naar deze trainingsweek en volgens mij heeft iedereen er zin in."

De Boer sloot zijn carrière als speler in Qatar af, nu slaat hij er dus de tenten op met de selectie van Ajax. "Er wonen nog vrienden van me, mijn oude huis staat vlakbij het complex waar we deze week trainen. Maar ik ben er acht jaar geleden voor het laatst geweest. Het zal ongetwijfeld heel erg veranderd zijn", denkt de Ajax-trainer.

Stefano Denswil reist niet mee naar Qatar. De verdediger is zijn transfer naar Club Brugge aan het afronden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen