Chelsea geeft pas in tweede helft gas tegen Watford

4 januari 2015, 19:12   Bijgewerkt: 4 januari 2015, 23:47

Chelsea heeft zondag geen fout gemaakt in de derde ronde van de FA Cup. Het elftal van coach José Mourinho rekende af met Watford, dat uitkomt in het Championship. Na een 0-0 ruststand, schakelden de Blues in de tweede helft een tandje bij: 3-0.

Mourinho koos op het eigen Stamford Bridge voor een veredeld B-elftal. John Terry en Eden Hazard zaten niet eens bij de selectie, terwijl onder meer Diego Costa, Thibaut Courtois en Branislav Ivanovic op de bank begonnen. Zij kregen een saaie eerste helft te zien waarin niet gescoord werd.

Met Costa en Willian in de tweede helft binnen de lijnen draaide het beter bij Chelsea. Laatstgenoemde opende na een klein uur spelen dan ook de score. Vanaf achttien meter knalde de Braziliaan de bal in de bovenhoek. Vervolgens liep de gedeelde koploper van de Premier League uit naar 3-0 door goals van Loïc Rémy en Kurt Zouma.

Nathan Aké mocht in de tachtigste minuut, toen de eindstand al bereikt was, ook nog even zijn opwachting maken. Met Chelsea plaatste hij zich dus voor de vierde ronde van de FA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen