PSV gaat niemand halen: "De boel staat op poten"

6 januari 2015, 11:26

Een toptransfer zoals een jaar geleden, toen de club Bryan Ruiz terug naar Nederland haalde, zal deze winter niet plaatsvinden bij PSV. De ploeg uit Eindhoven is tevreden over de huidige selectie en dat houdt niet alleen in dat er niemand mag vertrekken, maar ook dat er geen spelers bij worden gehaald.

Een speler als Ruiz kon een jaar geleden gehaald worden, omdat hij mocht vertrekken bij zijn club. Ook deze winter zijn er mogelijk potentiële topspelers die kunnen verkassen, maar PSV gaat geen poging wagen om een verrassende aanwinst binnen te harken. "Spelers als Marco van Ginkel, Ibrahim Afellay, Ruiz of wie je nog meer kunt bedenken; het zijn uitstekende voetballers", zegt directeur Marcel Brands van PSV in het Algemeen Dagblad. "Maar je zou ze dan iets moeten kunnen bieden. Kijk naar ons huidige elftal, naar de strijd die er nu al wekelijks is op ons middenveld. De boel staat inmiddels op poten. En dat geldt ook voor de hiërarchie."

De beleidsmaker kijkt momenteel vooral naar komende zomer, geeft hij aan. "Achter de schermen zijn we bezig met dingen aftasten voor die wat langere termijn. Maar concreet is er niks." Brands hoopt onder meer Andrés Guardado langer aan boord te kunnen houden, de middenvelder is dit seizoen gehuurd van Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen