Veltman baalt van blessure: "Ik voelde me lekker"

11 januari 2015, 09:34

Joël Veltman zou zich het trainingskamp van Ajax in Qatar anders hebben voorgesteld. De verdediger boekte met Ajax een mooie 2-0 oefenoverwinning op Schalke 04, maar moest de strijd tijdens het duel staken wegens een hamstringblessure. Hij moet vrezen voor absentie in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van volgende week vrijdag, maar hoopt dat de schade meevalt.

De diagnose is dat Veltman een lichte verrekking van de hamstring heeft opgelopen. "Ik trok bij een dieptebal een sprintje en sneed mijn tegenstander af", omschrijft de Ajacied het ontstaan van de kwetsuur tegenover Telesport. "Toen ik mijn linkerbeen neerzette, was het 'pats'. Ik voelde meteen dat het foute boel was. De pijn trok snel weg, maar nu voelt het wel stijf", zei de verdediger vlak na het oefenduel met Schalke.

Veltman zit nu in de wachtkamer, hij hoort een dezer dagen meer over de blessure. "Het is afwachten. Ik moet nu eerst 48 uur rust nemen. Maandag of dinsdag kunnen we verder kijken. Ik ben nog niet met FC Groningen bezig. Ik wil eerst het onderzoek afwachten", sprak de vaste waarde van Ajax.

De steunpilaar in het elftal van coach Frank de Boer baalt enorm van het fysieke ongemak. "Ik kwam goed uit de vakantie. Ik voelde me lekker en mentaal was ik ook in orde. Persoonlijk houd ik door de blessure een zuur gevoel over aan het trainingskamp, maar we hebben met het team een mooie week gehad. Deze wedstrijd was een lekkere afsluiter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen