Ajax lost probleem op en laat Onana per direct komen

14 januari 2015, 09:19

Ajax hoeft zich geen zorgen meer te maken over de situatie rond de doelmannen. De Amsterdammers hebben ervoor gezorgd dat André Onana per direct deel gaat uitmaken van de gelederen. Aanvankelijk zou de jonge doelman in de zomer pas overkomen van FC Barcelona. De achttienjarige Kameroener zet vandaag (woensdag) zijn krabbel onder een nieuw contract, zo meldt De Telegraaf.

Omdat de keepers Peter Leeuwenburgh (20) en Norbert Alblas (20) een tijdje uit de roulatie liggen en de spoeling wat betreft doelmannen bij Ajax daarom vrij dun was, is dit goed nieuws voor trainer Frank de Boer. De achttienjarige Indy Groothuizen, die waarschijnlijk binnenkort zijn verbintenis gaat verlengen, komt nog niet in aanmerking voor de rol van derde doelman.

Onana was in het bezit van een aflopend contract bij Barça. Ajax wist zich van de zomerse komst van de jonge sluitpost te verzekeren en hoeft slechts een opleidingsvergoeding te betalen. Dat viel in het verkeerde keelgat bij de Spaanse topclub, die woedend reageerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen