'Lille doet bod op Sigthórsson, Ajax wil meer geld zien'

14 januari 2015, 08:33

Het is nog maar de vraag of Kolbeinn Sigthórsson na de winter nog in het shirt van Ajax speelt. De spits werd al eens in verband gebracht met Lille OSC en de Franse club is nu zelfs concreet geworden voor de international van IJsland. Volgens De Telegraaf heeft de club uit Rijssel een officieel bod neergelegd in Amsterdam.

Ajax lijkt Sigthórsson echter niet te makkelijk van de hand te willen doen. Het bedrag dat Lille voorstelde komt nog niet in de buurt van de som die Ajax graag op tafel wil zien. Bovendien zou een vertrek van de IJslander betekenen dat de opties voor trainer Frank de Boer voor de spitspositie afnemen. In dat geval zou Richairo Zivkovic de rol van reservespits achter Arkadiusz Milik moeten bekleden.

Sigthórsson heeft bij Ajax een contract tot de zomer van 2016. De spits maakte dit seizoen vijf competitiedoelpunten in veertien wedstrijden. De toekomst zal moeten uitwijzen of Lille bereid is om hoger in te zetten en of Ajax hem wel wil laten gaan. "Ik heb geen veto, maar wel een heel belangrijke stem", zei De Boer tijdens het trainingskamp in Qatar over de situatie rond de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen