Hoedt dolbij: "Ik kan niet wachten tot het juli is"

21 januari 2015, 14:12

Wesley Hoedt is meer dan tevreden, nu zijn transfer naar Lazio Roma eindelijk afgerond is. De twintigjarige verdediger maakt het seizoen nog wel bij AZ af, maar voegt zich per 1 juli bij de selectie van de Biancocelesti. Hij gaat iedere wedstrijd van Lazio kijken, in de rest van het seizoen. Dat heeft hij tegen Lazio Style Radio gezegd.

"Ik ben zeer blij dat ik bij Lazio heb getekend. Het geeft me een geweldig gevoel", sprak Hoedt op het radiostation van Lazio. "Met ingang van komend seizoen ben ik een Lazio-speler. Ik hoop dat ik het goed zal doen. Ik zal alles geven voor mijn nieuwe ploeggenoten. Ik kan niet wachten tot het juli is en ik kan spelen. Ik ga proberen om alle wedstrijden van Lazio te bekijken, zodat ik er alvast goed in zit. Ik hoop dat Lazio zich kan kwalificeren voor de Champions League."

Hoedt kreeg de vraag of hij zichzelf als speler wilde omschrijven. "Ik ben lang en fysiek sterk", antwoordde hij. "Ik heb defensief gezien nog genoeg te leren, maar ik hou ervan om in de mandekking te staan. Ik kijk ernaar uit om mezelf in Italië te ontwikkelen. Mijn favoriete rugnummer is 4", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen