Real boekt zonder Ronaldo nipte zege op Sevilla

4 februari 2015, 23:12   Bijgewerkt: 5 februari 2015, 00:25

Real Madrid heeft woensdag geen fout gemaakt in de strijd om de landstitel. Zonder de geschorste Cristiano Ronaldo boekte De Koninklijke een nipte zege op nummer vier Sevilla: 2-1.

Bij afwezigheid van Ronaldo was het opnieuw James Rodríguez die belangrijk was voor Real. Met een rake kopstoot zette de Colombiaan zijn ploeg op voorsprong tegen de Andalusische bezoekers. Invaller Jesé, die de geblesseerde Rodríguez na 27 minuten verving, verdubbelde de marge nog voor rust. Sevilla-doelman Beto had het veld toen net moeten verlaten nadat hij bewusteloos was geraakt na een botsing met Karim Benzema. Sevilla vond in de tachtigste minuut nog wel aansluiting dankzij Iago Aspas, maar Real hield in de slotfase stand.

De formatie van trainer Carlo Ancelotti boekte zodoende alweer de vijfde competitiezege op rij. Na 21 speelronden is Real koploper en staat het vier punten voor op aartsrivaal Barcelona.

Zaterdag wacht voor de Madrilenen de uitwedstrijd tegen stadgenoot Atlético Madrid. Ronaldo is dan weer van de partij. Sergio Ramos is voor die wedstrijd een twijfelgeval. Hij viel woensdag na negen minuten uit met een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen