Club Brugge verliest na negentien duels weer een keer

8 februari 2015, 16:51

Er is een zeer fraaie reeks ten einde gekomen voor Club Brugge. De lijstaanvoerder van de Belgische Jupiler Pro League was negentien wedstrijden op rij ongeslagen in competitieverband, maar heeft op bezoek bij KV Kortrijk weer eens een keer een nederlaag toegediend gekregen. Er werd met 2-0 verloren.

Thomas Matton zette Kortrijk na ruim tien minuten spelen al op voorsprong in het Guldensporenstadion. Club Brugge, met Ruud Vormer en de na een uur gewisselde Stefano Denswil in de basis, kon daar maar weinig tegenover stellen. In de slotminuut werd alle hoop op een punt voor Club aan flarden geschoten door Kortrijk. Benoit Pulain maakte de 2-0 vanuit een strafschop.

Het is voor Club Brugge de eerste verliespartij sinds 24 augustus 2014. Destijds was KV Mechelen met 3-1 te sterk. De ploeg van coach Michel Preud'homme gaat ondanks de nedelraag nog wel ruim aan kop in België, met tien punten voorsprong op nummer twee KAA Gent en nummer drie Anderlecht. Laatstgenoemde heeft nog wel een duel (Cercle Brugge-uit) tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen