Van Gaal onder de indruk van jeugd Man United

9 februari 2015, 17:23

Louis van Gaal is zeer te spreken over de aanstormende jeugdspelers van Manchester United. De Nederlandse manager houdt de ontwikkeling van de talenten van de Engelse topclub nauwlettend in de gaten. Wellicht neemt hij een aantal spelers van de jeugdteams onder de 21 en 18 jaar mee met de oefencampagne van komende zomer.

Van Gaal zag de jeugd meerdere malen aan het werk en liet doorschemeren dat er wel eens plaatsen kunnen vrijkomen in de eerste selectie, als een aantal veelbelovende talenten zich blijft doorontwikkelen. "Ik was onder de indruk van het optreden tegen Hull City, in de jeugdvariant van de FA Cup", zegt onze landgenoot op de officiële website van zijn werkgever.

Dit seizoen maakten al zeven jeugdproducten hun opwachting in de hoofdmacht van Man United. "Ik ben zeer positief over veel jeugdspelers. Ze zullen op een gegeven moment kans maken op een plaats in de eerste selectie, net als Tyler Blackett, Paddy McNair, Jesse Lingard en Reece James, die eerder al debuteerden. Ik wil de aanstormende talenten een kans geven, misschien bij de zomertrip ter voorbereiding op het volgende seizoen", aldus Van Gaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen