NAC riskeert overspelen duels door 'Zukanovic-zaak'

11 februari 2015, 10:58   Bijgewerkt: 11 februari 2015, 12:04

Het is niet uitgesloten dat er wedstrijden van NAC Breda worden overgespeeld. De KNVB heeft Excelsior, Willem II en PSV laten weten dat zij de mogelijkheid hebben om binnen acht dagen een schriftelijk verzoek in te dienen om hun duels met de nummer zeventien van de Eredivisie te laten overspelen. Dit in verband met het feit dat NAC tegen deze opponenten de niet speelgerechtigde Milos Zukanovic opstelde.

Uiteindelijk zal het bestuur betaald voetbal bepalen wat er met de uitslagen van de wedstrijden NAC Breda - Willem II (0-0), Excelsior - NAC Breda (0-0) en NAC Breda - PSV (0-2) zal gebeuren. Er kunnen twee scenario's plaatsvinden. De wedstrijd kan in zijn geheel overgespeeld worden of de huidige uitslag kan gehandhaafd worden. Een reglementaire 3-0 zege is geen optie.

PSV lijkt, vanwege de 0-2 zege in Breda, het verzoek uiteraard niet in te dienen. Excelsior en Willem II speelden doelpuntloos gelijk tegen NAC, waardoor het eventueel een optie is. De negentienjarige Zukanovic speelde in totaal slechts elf minuten mee tegen deze twee tegenstanders, waardoor het volgens De Telegraaf het meest voor de hand liggend is dat de uitslagen gehandhaafd zullen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen