Zenit kent PSV: "De Jong, Wijnaldum en Depay topspelers"

15 februari 2015, 10:16

Zenit Sint-Petersburg heeft de spelers en kwaliteiten van PSV al goed geanalyseerd. De Russen kijken uit naar de dubbele confrontatie met de Eindhovenaren in de Europa League. Technisch directeur Henk van Stee kent een aantal PSV'ers al zeer goed, dus weten de Russen wat ze kunnen verwachten.

"Jongens als Luuk de Jong, Jeffrey Bruma en Georginio Wijnaldum ken ik erg goed. En met assistent-trainer Ernest Faber heb ik nog gewerkt bij Sparta", liet Van Stee optekenen in De Telegraaf. De technische man van Zenit houdt de Nederlandse competitie daarnaast vanuit scoutingoogpunt in de gaten. "Uiteraard, want PSV heeft een ongelooflijk talentvolle groep."

Van Stee was er als hoofd jeugdopleiding bij Feyenoord verantwoordelijk voor dat Georginio Wijnaldum werd opgehaald bij Sparta. "Gini was toen al een geweldig talent. Hij is een voorbeeld voor de jeugd in Nederland, door lang hier te blijven voetballen. Nu heeft hij voldoende bagage om de stap naar het buitenland te maken. Wijnaldum blijft niet lang meer bij PSV."

De Jong, afgelopen vrijdag goed voor een hattrick tegen AZ (2-4 winst), debuteerde onder Van Stee bij De Graafschap. "Een geweldige jongen en een echte teamspeler. Luuk laat anderen beter functioneren en is dodelijk in de zestien, met name door de lucht. PSV heeft met De Jong, Wijnaldum en Depay absolute topspelers die wedstrijden kunnen beslissen, zoals dat bij ons geldt voor Hulk en Danny. Het worden twee mooie duels", weet Van Stee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen