Koeman verwacht 'geweldige wedstrijd' tegen Liverpool

21 februari 2015, 15:56

Ronald Koeman neemt het zondagmiddag met Southampton op tegen Liverpool, dat zevende staat. Tegen die ploeg begon het Engelse avontuur voor Koeman eind augustus, met een uitwedstrijd op Anfield Road. Southampton ging toen met 2-1 onderuit, maar maakte desondanks een prima indruk. Zondag kan Koeman dus revanche nemen, al verwacht hij dat het een lastige partij wordt tegen The Reds.

Southampton staat op de meer dan verdienstelijke vierde positie in de Premier League. "Wij zijn gegroeid, maar Liverpool ook. Die ploeg werkt de laatste maanden aan een terugkeer in de top. Het is lastig om Liverpool te verslaan want zij hebben de laatste weken goede resultaten behaald. Ik verwacht een geweldige wedstrijd."

Koeman kan weer beschikken over sterkhouder Morgan Schneiderlin. Daar tegenover staat de absentie van Toby Alderweireld. Filip Djuricic zit wel in de selectie, maar zal niet in de basis starten. "Ik ken zijn kwaliteiten, maar hij moet zich nog aanpassen aan onze speelwijze. Dat zal niet moeilijk worden voor hem. Hij doet het erg goed en ik ben blij dat hij ons is komen versterken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen