Fiorentina en Torino delen punten na treffers in slotfase

22 februari 2015, 22:50   Bijgewerkt: 22 februari 2015, 23:19

Fiorentina en Torino hebben een punt overgehouden aan de onderlinge confrontatie van vandaag (zondag). Invaller Mohamed Salah schoot La Viola vijf minuten voor tijd op voorsprong, maar genoeg voor een zege bleek dat niet. Twee minuten later bepaalde Giuseppe Vives namens Torino de eindstand op 1-1.

Fiorentina, dat donderdag nog speelde in de Europa League, had bij een zege de vierde plaats over kunnen nemen van Lazio Roma. Daar slaagde het niet in, terwijl de ploeg van coach Vincenzo Montella daar wel de kansen voor kreeg. Zo kreeg het al na tien minuten een strafschop, maar Khouma Babacar zag zijn inzet gekeerd door Torino-doelman Padelli. Ook de rebound was niet aan de Senegalees besteed, Padelli kwam in dat duel weer als winnaar uit de bus. De penalty was gegeven nadat Milan Badelj naar de grond was gegaan.

Na de pauze was de formatie uit Turijn ook dichtbij een doelpunt, maar Gonzalo Rodriguez wist een inzet van de doellijn te keren. Doelpunten bleven dus lang uit, maar invaller Mohamed Salah brak in de 85ste minuut de ban. Hij schoot via de keeper van Torino raak. De zege leek door de doelpunt van de Chelsea-huurling binnen, maar Torino kwam twee minuten later alweer langszij. Giuseppe Vives bepaalde de eindstand op 1-1. De bezoekers staan door de remise gedeeld achtste, samen met Palermo en AC Milan. Fiorentina staat vijfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen