Real Madrid neemt met kleine zege afstand van Barça

22 februari 2015, 23:07   Bijgewerkt: 22 februari 2015, 23:35

Real Madrid heeft uitstekende zaken gedaan in de Premier División. De formatie uit de hoofdstad boekte vanavond (zondag) een eenvoudige overwinning bij Elche CF: 0-2. Karim Benzema en Cristiano Ronaldo waren verantwoordelijk voor de doelpunten, die na rust vielen. De Koninklijke heeft nu een voorsprong van vier punten op FC Barcelona, dat eerder dit weekend verloor.

Ronaldo was tegen Elche op jacht naar zijn eerste treffer in de competitie sinds 18 januari. Na vier minuten was hij daar al dichtbij, toen hij met een geplaatst schot de bal tegen de paal krulde. Bij Elche stond Przemyslaw Tyton op doel. De oud-keeper van Roda JC beleefde zoals verwacht een drukke avond. Zo moest hij na een kwartier handelend optreden toen Ronaldo het met een schot probeerde. De Portugees liet daarna een dot van een kans liggen, toen hij na een voorzet van Gareth Bale de bal van dichtbij naast tikte.

Benzema vond kort voor rust met een zeer fraaie omhaal het net, maar die goal werd ten onrechte afgekeurd vanwege buitenspel. Elche wist Real tot de rust op 0-0 te houden, maar moest de koploper daarna laten gaan. Tien minuten na de kantwissel scoorde Benzema de dik verdiende 0-1. Hij deed dat uit een voorzet van Ronaldo. De Portugees gooide het duel in de 69ste minuut in het slot. De aanvaller kopte raak uit een voorzet van Isco en liet Tyton kansloos.

Villarreal boekte vanavond een kleine zege op middenmoter SD Eibar. Luciano Vietta scoorde in de tweede helft het enige doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen