Meleg dit seizoen niet meer in actie voor Jong Ajax

6 maart 2015, 08:22

Ajax heeft Dejan Meleg weer verwelkomd, aangezien zijn huurperiode bij SC Cambuur geen succes bleek te zijn. De twintigjarige aanvaller heeft zich gemeld bij Jong Ajax, maar daar mag hij tot het einde van het seizoen niet meer voor in actie komen in officiële wedstrijden. Dat meldt De Telegraaf.

Meleg zal de rest van het seizoen dus alleen op het trainingsveld verschijnen. Aangezien zijn terugkeer buiten de transferwindow plaatsvindt, is er een nieuwe overschrijving nodig. Het feit dat Ajax zijn eigenlijke werkgever was maakt hier geen verschil in. Zodoende zal de jonge aanvaller dit seizoen geen minuut meer spelen in officiële duels.

Bij Cambuur kwam Meleg ruim een half jaar amper aan spelen toe. "Voor de Servische jongeling was er door de hevige concurrentie nog maar weinig perspectief bij SC Cambuur, waardoor beide partijen het beter achten om afzonderlijk van elkaar verder te gaan", zei de Leeuwardse club na het verbreken van de samenwerking. De aanvaller speelde uiteindelijk elf wedstrijden, waarin hij één keer scoorde.

Meleg staat sinds januari 2013 onder contract bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen