Veerkrachtig Eindhoven slaat gat met Volendam

7 maart 2015, 18:42

In de subtop van de Jupiler League heeft FC Eindhoven, ondanks een achterstand bij rust, een aanval van FC Volendam op de derde plaats afgeslagen. De Brabanders wonnen zaterdag in het eigen Jan Louwers Stadion met 3-1 van de Noord-Hollandse achtervolger en namen daarmee zelfs de tweede plaats over van Roda JC Kerkrade.

Door een doelpunt van Kevin Brands ging Volendam rusten met een 0-1 voorsprong in Eindhoven. De middenvelder schoot vanaf de rand van het strafschopgebied fraai binnen. In de tweede helft boog Eindhoven de achterstand in een tijdsbestek van vijf minuten om in een 3-1 voorsprong. Norichio Nieveld kopte in de 52ste minuut uit een corner de gelijkmaker binnen, even later troffen ook Tibeau Swinnen en Tom Boere doel. Laatstgenoemde dolde zijn tegenstander en schoof de bal vervolgens in de verre hoek.

Eindhoven komt door de winst op 56 punten en neemt daarmee de tweede plaats in de Jupiler League over van Roda JC. De Limburgers hebben 54 punten, maar spelen zondag nog wel thuis tegen De Graafschap. Volendam staat vierde met vijftig punten. NEC is met 71 punten de fiere koploper, de Nijmegenaren gaan maandag op visite bij Jong FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen