Kuyt over interesse Feyenoord: "Even opzij gelegd"

9 maart 2015, 13:28

Het Legioen in de Kuip scandeerde zondag, tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda, al zijn naam. Dat Dirk Kuyt na de zomer weer voor Feyenoord speelt lijkt zo goed als zeker, maar de aanvaller zelf wil dat nog niet bevestigen. Hij hoopt aan het eind van deze maand meer duidelijkheid te kunnen geven.

"Iedereen weet dat de interesse van Feyenoord daar is", zegt Kuyt in gesprek met De Telegraaf over een eventuele terugkeer naar Rotterdam-Zuid. "Daar ben ik enorm van gecharmeerd, maar ik heb het op dit moment even voor mezelf opzij gelegd. Dit omdat ik een enorm belangrijke periode meemaak bij Fenerbahçe."

Zondag was Kuyt matchwinner in de derby tegen Galatasaray, waardoor zijn club weer volop meedoet in de strijd om de titel. "Over twee weken spelen we tegen Besiktas, een andere derby die voor de deur staat. Ik wil die wedstrijd eerst spelen, hopelijk en wellicht komt mijn zaakwaarnemer dan hierheen tijdens de internationale break als het Nederlands elftal speelt. Dan kunnen we de zaken naast elkaar neerleggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen