Bondscoach Reijners ziet 'onsamenhangend' Oranje

Ger
11 maart 2015, 16:32

Het Nederlands vrouwenelftal verloor de laatste wedstrijd op de Cyprus Cup met 3-1 van Schotland. Oranje sluit hiermee het toernooi zodoende af met een achtste plaats. Bondscoach Roger Reijners toonde zich na afloop niet tevreden over het optreden van zijn ploeg.

"Dit was geen beste wedstrijd. Het was onsamenhangend en er gebeurde te weinig. We waren veel te afwachtend. We willen initiatief houden en de spitsen aan het werk zien, dat gebeurde niet. En ook al was het eerste doelpunt buitenspel en werd een doelpunt van Miedema onterecht afgekeurd, het was een teleurstellend duel", aldus Reijners. Eerder in het toernooi verloor Nederland van Australië (0-1) en speelde het gelijk tegen Finland (0-0) en Engeland (1-1).

"Als je in ogenschouw neemt waar we dit toernooi voor wilden gebruiken, dan kijk ik wel met een goed gevoel terug. Australië en Engeland waren tegenstanders van een hoger kaliber dan die in de play-offs de afgelopen maanden", zegt Reijners. "Dus we weten waar we aan moeten werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen