Vermaelen komt met verklaring: "Veel onjuiste info over mij"

17 maart 2015, 20:33

Thomas Vermaelen hoopt nog altijd dat hij dit seizoen minuten kan maken in het shirt van FC Barcelona. De Belgische verdediger laat in een verklaring op Facebook weten dat het herstel zijn hamstringblessure volgens planning verloopt. Deze blessure houdt de oud-Ajacied al het gehele seizoen aan de kant.

Vermaelen vond het nodig om zelf even duidelijkheid te geven over zijn fysieke situatie, laat hij weten. "Ik heb de afgelopen maanden gemerkt dat er heel veel onjuiste informatie over mij in de media verschenen is. Alles verloopt volgens plan. Ik zit nog altijd op schema om in april weer bij de ploeg aan te sluiten en kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van FC Barcelona", aldus de van Arsenal overgekomen verdediger.

De blessure van Vermaelen ontstond op het WK. Aanvankelijk dacht de verdediger dat hij na anderhalve week weer fit zou zijn, een diagnose die gesteld werd door de nationale ploeg, maar de medische staf van Barça kwam tot de conclusie dat de blessure veel ernstiger was. De ervaren Belg moest worden geopereerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen