Manchester City met één spits tegen FC Barcelona

Ger
18 maart 2015, 20:13

Manchester City moet in de Champions League-return tegen FC Barcelona een 2-1 nederlaag zien te repareren. Hoewel meerdere doelpunten dus noodzakelijk zijn om de volgende ronde te bereiken, laat manager Manuel Pellegrini de Engelse topclub in Camp Nou met slechts één spits spelen.

De meest vooruitgeschoven speler bij City is Sergio Agüero. Oud-Vitessenaar Wilfried Bony en Edin Dzeko moeten genoegen nemen met een plek op de bank. Op het middenveld keert Yaya Touré terug. De Ivoriaan was wegens een schorsing niet van de partij in de eerste wedstrijd. Bij Barcelona vervangt Javier Mascherano de geblesseerde Sergio Busquets in het middenrif. De Catalaanse voorhoede bestaat uit Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar.

In de andere achtste finale van het miljoenenbal staan Borussia Dortmund en Juventus tegenover elkaar. Bij de thuisploeg maakt Kevin Kampl zijn debuut in de Champions League. Juventus mist Andrea Pirlo, die nog niet is hersteld van de kuitblessure die hij in het eerse duel tussen beide clubs opliep. Arturo Vidal zal zijn positie invullen. De eerste wedstrijd in Turijn eindigde in 2-1.

Opstellingen FC Barcelona - Manchester City

FC Barcelona: Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Mascherano, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar

Manchester City: Hart; Sagna, Kompany, Demichelis, Kolarov; Fernandinho, Touré; Milner, Silva, Nasri; Agüero

Opstellingen Borussia Dortmund - Juventus

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer; Gundogan, Bender; Reus, Mkhitaryan, Kampl; Aubameyang

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Marchisio, Pogba, Pereyra; Tévez, Morata

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen