Benzema over kraker in Barcelona: "Er zit veel druk op"

21 maart 2015, 13:50

Heel voetbalminnend Europa kijkt reikhalzend uit naar de ontmoeting tussen FC Barcelona en Real Madrid in Camp Nou van zondagavond. De kraker in La Liga zou wel eens cruciaal kunnen zijn in de titelstrijd in Spanje, omdat koploper Barcelona slechts één punt meer heeft dan de rivaal uit de hoofdstad. Real Madrid verkeert momenteel niet in topvorm, maar aanvaller Karim Benzema heeft desondanks vertrouwen in een zege voor zijn team.

In het kamp van Real is het onrustig na enkele tegenvallende resultaten, bij Real heerst de serene rust. "We weten dat er veel druk op zit, maar dat is normaal om dat dit een gigantische wedstrijd is", zegt Benzema op de website van De Koninklijke. "Elke speler die van voetbal houdt wil deze wedstrijd winnen. We zijn goed voorbereid en gaan naar Barcelona voor de drie punten. We zullen als team moeten werken. Als we goed kunnen verdedigen, kunnen we de klus klaren."

In de eerste seizoenshelft zegevierde Real in eigen huis over Barcelona. "Dat willen we graag herhalen", zegt de Franse spits. "Als we weer zo spelen als we toen deden, moet dat kunnen." Benzema maakt samen met Cristiano Ronaldo en Gareth Bale deel uit van de zogenaamde 'BBC-aanval', die de laatste tijd de nodige kritiek heeft gehad. "We werken hard voor het team, maar het hangt van het duel af of alles eruit komt bij ons. In het ene duel gaat het beter dan in de andere, maar we werken altijd hard voor de ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen