Benzema geeft duidelijkheid: Real-fans kunnen opgelucht ademhalen

15 maart 2023, 23:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Madrid heeft zich woensdagavond vrij eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Na de 2-5 overwinning op Anfield was de ploeg van trainer Carlo Ancelotti ook op eigen veld te sterk voor Liverpool (1-0). Een doelpunt van Karim Benzema maakte het verschil. Diezelfde Benzema greep na zijn treffer wel naar zijn enkel. Maar als we de Fransman moeten geloven, hoeven de fans zich geen zorgen te maken.

Real Madrid hoopt de overwinning op Liverpool en het bereiken van de volgende ronde van de kwartfinale zondag een passend vervolg te geven. Dan staat in Barcelona de Clásico tegen de eeuwige rivaal op het programma. Een wedstrijd die Real Madrid móét winnen, want de achterstand op koploper FC Barcelona bedraagt op dit moment liefst negen punten. Een fitte Benzema kan Real Madrid dus goed gebruiken. Maar na diens treffer tegen Liverpool sloeg de paniek heel even toe bij de Madrileense achterban.

Benzema leek zich bij het maken van dat doelpunt te verstappen. Het leek te gaan om dezelfde enkel waar hij onlangs ook al last van had. Maar het meespelen van Benzema tegen FC Barcelona wordt geen race tegen de klok. De Fransman, die na afloop van het duel met Liverpool werd verkozen tot Man of the Match, nam de twijfels zelf weg. Voor de camera's van El Chiringuito TV zei de aanvaller dat hij er zondag 'zeker' bij zal zijn. De supporters van Real Madrid kunnen dus met een gerust hart gaan slapen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen