PEC komt niet verder dan gelijkspel tegen Excelsior

22 maart 2015, 14:33

Ondanks een veldoverwicht is PEC Zwolle er niet in geslaagd om te winnen van Excelsior. De thuisploeg had het meeste balbezit en kreeg ook de betere kansen, maar alleen Mustafa Saymak wist het net te vinden. Aan de andere kant was het Jeff Stans die succesvol was. De aanvaller maakte een van de weinige kansen die hij kreeg prima af. Beide doelpunten vielen voor rust.

De beginfase van de wedstrijd was tam te noemen. Het meeste balbezit was voor de thuisploeg, maar af en toe kwam Excelsior er gevaarlijk uit. Echt grote kansen waren er aan beide kanten niet. Uiteindelijk kwam PEC Zwolle toch op voorsprong, via Saymak. Niet veel later kreeg hij zelfs de kans op de 2-0, maar doelman Damen voorkwam erger voor Excelsior. Door Jeff Stans kwamen de bezoekers zelfs nog terug voor rust. Via een snelle uitval kwam de aanvaller in balbezit en hij maakte het, met de punt van zijn schoen, prachtig af.

PEC Zwolle schoot veel op doel, maar toch zag het er allemaal niet heel overtuigend uit. De ploeg was vaak in de laatste fase van de aanval te slordig om echt gevaarlijk te worden. Excelsior bleef goed op de been en loerde op de counter. Waar het in het begin van de tweede helft nog wel eens goed op de vijandelijke helft stond te voetballen, waren er in de slotfase nauwelijks kansen meer voor de bezoekers. Excelsior was tevreden met een gelijkspel en probeerde een punt over de streep te trekken. Dat lukte, want PEC Zwolle brak er niet meer doorheen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen