Ook Vermeer blij met Gio: "Hij ligt goed in de groep"

24 maart 2015, 10:10

De buitenwacht reageert over het algemeen zeer verheugd op de keuze van Feyenoord om Giovanni van Bronckhorst volgend seizoen door te schuiven naar de functie van hoofdcoach, maar ook binnen de Rotterdamse gelederen wordt de aanstelling van Gio toegejuicht. Bijvoorbeeld door doelman Kenneth Vermeer. "Ik denk dat het een goede keuze is."

Vermeer maakt zich geen zorgen over de samenwerking met Van Bronckhorst. "Gio ligt goed in de groep. Het zal wel klikken, denk ik", zegt de sluitpost van Feyenoord in De Telegraaf over de oud-international, die nu nog assistent is van de vertrekkende Fred Rutten. Van Bronckhorst werd verkozen boven Jean-Paul van Gastel en dat vindt Vermeer niet raar. "Ze hebben allebei geen ervaring als hoofdtrainer. Je moet altijd ergens beginnen en voor Gio is het nu zover."

De goalie van Feyenoord was overigens niet zo nieuwsgierig naar de trainersontwikkelingen bij Feyenoord. "Eerlijk gezegd, heb ik me er niet zo mee bezig gehouden de afgelopen tijd. Ik heb me op de wedstrijden geconcentreerd", besluit Vermeer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen