Jongere Huntelaar duikt op bij De Graafschap

Ger
26 maart 2015, 11:44

De Graafschap heeft een bekende naam onder contract staan. Bij de Doetinchemse club is Jelle Huntelaar (27) werkzaam als accountmanager. Hij is de broer van Klaas-Jan, de spits van Schalke 04 en het Nederlands elftal. De jongere Huntelaar was zelf ook graag profvoetballer geworden, maar hij had te weinig talent.

"Ik ben verdediger geworden, omdat híj zo goed kon voetballen. Klaas wilde trainen als spits en dus moest zijn jongere broertje hem afstoppen. Er zat niks anders voor me op", zegt Jelle Huntelaar in het AD. Na zijn sport- en managementstudie en een baan bij een voetbalreisbureau, is hij sinds vorige zomer in dienst bij De Graafschap. "Een droombaan voor mij. Ik ging als jong ventje al met de bus naar wedstrijden van De Graafschap."

De accounmanager zegt niet jaloers te zijn op zijn beroemde broer. "We hebben allebei ons eigen leven, toch? En bovendien houdt m'n broer niet eens zo van al die aandacht. Hij vindt het in elk geval prachtig dat ik hier werk. De club zit in het dna van de hele familie, dus zeker ook bij Klaas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen