Heerenveen rekent tegen NAC op Thern en Van den Berg

31 maart 2015, 10:47

Bij sc Heerenveen heeft men goede hoop dat Joey van den Berg en Simon Thern komend weekend mee kunnen spelen in de competitiewedstrijd tegen NAC Breda. De twee middenvelders herstellen voorspoedig van blessures, meldt de club. De verwachting is dat ze donderdag de groepstraining kunnen hervatten.

Van den Berg en Thern stonden de afgelopen periode aan de kant met respectievelijk knie- en rugklachten. sc Heerenveen verwacht ze tegen NAC Breda weer op het veld en datzelfde geldt voor Doke Schmidt. De verdediger had last van zijn enkel en rug, maar kan komend weekend vermoedelijk weer spelen. Dat geldt niet voor Lerin Duarte. De Ajax-huurling is geveld door een hamstringblessure en heeft nog enige tijd nodig om daarvan te herstellen. Eind volgende week kan hij mogelijk de groepstraining in Friesland hervatten.

Joost van Aken liet de oefenwedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Frankrijk schieten omdat hij last had van een lichte hamstringblessure, maar deze kwetsuur blijkt niet ernstig te zijn. Ook hij is alweer bijna fit.

sc Heerenveen en NAC staan zaterdag om 19.45 uur in het Abe Lenstra Stadion tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen