Rutten niet bezig met toekomst: "Alleen Feyenoord telt nu"

1 april 2015, 14:07

Fred Rutten is nog niet bezig met zijn toekomst. De coach maakte begin vorige maand bekend dat hij aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Feyenoord, waar hij opgevolgd zal worden door zijn huidige assistent Giovanni van Bronckhorst.

"Dat is voor in mei. Wat nu alleen telt, is het belang van Feyenoord", zegt Rutten tegen Voetbal International, als hem wordt gevraagd of hij al met zijn toekomst bezig is. Komende zondag gaat Feyenoord op bezoek bij AZ. Bij winst wordt een voorschot op de derde plaats, en dus rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal, genomen. Rutten: "Ik verwacht eenzelfde soort wedstrijd als tegen PSV. Een topduel. Het is een directe confrontatie met een concurrent. Als we winnen, doen we goede zaken."

Rutten is overigens blij voor Van Bronckhorst om diens promotie. "Ik vind dat hartstikke leuk voor Gio en feliciteer hem dan ook van harte. Het is geen geheim dat ik met hem sinds ik hier werk een goede klik heb, op en naast het veld. Ik vergelijk het met Phillip Cocu, met wie ik een soortgelijke band had", aldus Rutten, die niet verwacht dat het nieuws iets zal veranderen aan de verhoudingen binnen de technische staf. "Ik ken Gio als een echte professional. Het is ook in zijn eigen belang dat we met Feyenoord het seizoen zo goed mogelijk afmaken. We willen allemaal dat we ons plaatsen voor Europees voetbal en Giovanni is natuurlijk helemáál daarop gebrand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen