'Feyenoord gaat opgeleefde Achahbar aanbieding doen'

2 april 2015, 23:57

Volgens het Algemeen Dagblad gaat Feyenoord Anass Achahbar een aanbieding doen om zijn aflopende contract te verlengen. De 21-jarige aanvaller zat recent nog op een zijspoor bij de Rotterdamse club, maar greep vorige maand zijn kans door matchwinner te worden in de wedstrijden tegen FC Dordrecht en PSV.

Het kamp-Achahbar liet ruim een week geleden al weten open te staan voor een langer verblijf bij Feyenoord. "Maar alleen als duidelijk is wat de club straks precies met hem van plan is", zei zijn zaakwaarnemer en broer Karim Achahbar destijds. "Hij moet op deze leeftijd veel gaan spelen. Maar Feyenoord is zijn club."

Ondertussen meldt hetzelfde medium dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de terugkeer van Dirk Kuyt naar De Kuip officieel wordt gemaakt. Of Feyenoord verder gaat met Colin Kazim-Richards is nog niet duidelijk. De havenstedelingen hebben tot 1 mei de tijd om kenbaar te maken of zij de Turkse aanvaller in de zomer transfervrij willen overnemen van Bursaspor, maar hierover is nog geen besluit genomen. Dat heeft wellicht mede te maken met het feit dat ook de naam van John Guidetti wordt genoemd bij Feyenoord. De Zweedse spits, in het seizoen 2011/2012 de publiekslieveling in Rotterdam-Zuid, kan transfervrij worden weggehaald bij Celtic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen