Rutten: "Duidelijk dat Feyenoord grote stap kan zetten"

Ger
3 april 2015, 16:26

Feyenoord kan zondag uitstekende zaken doen in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie, die uiteindelijk recht geeft op Europees voetbal. De Rotterdammers gaan op bezoek bij subtopper AZ, dat dit seizoen vier punten minder verzamelde dan de Kuipbewoners.

"Het is duidelijk dat we een grote stap kunnen zetten", beseft Fred Rutten op de clubwebsite. De trainer van Feyenoord stelt dat de teamgeest de grote kracht van de Alkmaarders is. "Ze beschikken over heel veel drive en geven niet snel op, ook niet na een eventuele teleurstelling of tegenslag. Daarom zegt het me niets dat AZ de laatste weken iets minder draait. Ook voor hen is dit een topwedstrijd, waarin ze het verschil op de ranglijst kunnen verkleinen."

Ter voorbereiding op het duel trainde Feyenoord vandaag (vrijdag) achter gesloten deuren. Ook de oefensessie van zaterdag zal besloten zijn. "Vanwege de interlandverplichtingen van een aantal spelers was de groep vandaag voor het eerst weer compleet. Ik vind het prettig en niet meer dan normaal om, nu iedereen weer aan boord is, in alle rust toe te werken naar een belangrijke wedstrijd", legt Rutten uit.

Jordy Clasie moet het duel in Alkmaar mogelijk missen vanwege een knieblessure. Daarnaast staat er een vraagteken achter de naam van Khalid Boulahrouz. "Na de laatste training van zaterdag bekijken we of hij kan spelen", aldus Rutten, die wel weer kan beschikken over Luke Wilkshire.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen