FC Utrecht snoept Ajax in slotfase puntje af

5 april 2015, 14:28   Bijgewerkt: 5 april 2015, 14:37

Wederom heeft Ajax niet gewonnen in Utrecht. De Amsterdammers leken tot een paar minuten voor het einde weer eens drie punten mee te nemen uit de Galgenwaard, maar kort voor het eindsignaal werkte invaller Markiet de bal toch nog achter Cillessen. Voor Ajax is het puntverlies geen ramp, al is de titel voor PSV nu nog een stapje dichterbij. FC Utrecht, dat de wedstrijd met tien man eindigde, zal tevreden zijn met de puntendeling.

Wat dat betreft kon er ontspannend gevoetbald worden op deze mooie zondagmiddag. FC Utrecht, nog niet helemaal veilig, was niet van plan om rustig te spelen. De ploeg probeerde Ajax onder druk te zetten, maar echt goed ging dat niet. De bezoekers kwamen niet veel in de problemen, maar ook voorin kreeg Ajax weinig voor elkaar. In de eerste helft was het vooral slordig. Beide teams kregen wat kansjes, maar op een gevaarlijke vrije trap van Lasse Schöne na gebeurde er weinig voor beide doelen.

De bal moest voor de thuisploeg een keer goed vallen en dat gebeurde vlak voor tijd ook. Markiet, ingevallen als een stormram, kreeg de bal voor zijn voeten en maakte het goed af. FC Utrecht probeerde daarna nog voor de winst te gaan, maar Leeuwin was in zijn ambitie iets te enthousiast. Hij haalde Boilesen neer en kreeg van scheidsrechter Van Boekel direct rood. Gelukkig voor FC Utrecht was er nog maar kort te spelen, waardoor de ploeg een punt overhield aan de confrontatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen