Vd Looi over Excelsior: "Ze weten wat ze wel en niet kunnen"

7 april 2015, 20:12

In een prachtige ambiance werkt FC Groningen toe naar de halve finale van de KNVB Beker tegen Excelsior. Zo'n 2.500 fans waren dinsdag aanwezig bij de laatste training in Euroborg. Coach Erwin van de Looi hoopt dat zijn ploeg de eindstrijd kan halen en geschiedenis gaat schrijven, zegt hij op de clubsite.

"Het was mooi, prachtig. Zoiets had ik nog niet eerder meegemaakt en is dus speciaal", zegt Van de Looi over de bijzondere sfeeractie in het Groningse stadion. "Dat zag je ook aan de spelers toen ze het veld op liepen. Je merkt dat er iets aan de hand is. Dat voelen we al een paar weken en morgen is het dan eindelijk zover."

Nog nooit won FC Groningen de nationale beker, iets dat dit jaar mogelijk lijkt te zijn. "FC Groningen heeft de finale al eens eerder gehaald, dus dat zou niet uniek zijn. We doen mee aan het bekertoernooi om te winnen, net zoals we dat vorig jaar met de play-offs gedaan hebben. Binnen deze club is nooit een tastbare prijs gepakt, dus dat zou pas echt uniek zijn. Er zijn nog twee hordes te nemen en de eerste daarvan is Excelsior."

Van de Looi onderschat de tegenstander zeker niet. "Het is een lastige, stugge, volwassen en lepe ploeg. Qua leeftijd ook één van de oudste teams in de Eredivisie. Ze weten wat ze wel en niet kunnen."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen