Gekte verwacht bij PSV: "Wordt enorme vreugde-explosie"

8 april 2015, 13:03

De naam van Sef Vergoossen verdwijnt deze maand uit de boeken als laatste coach die PSV kampioen maakte. In 2008 pakte de ploeg onder leiding van de Limburger de titel in de Eredivisie, daarna bleven successen uit. Vergoossen vindt het hoog tijd dat het kampioenschap nu weer naar Eindhoven gaat.

Dat hij zelf daarmee deels uit de boeken verdwijnt, vindt Vergoossen helemaal niet erg. "Het is veel te lang te lang geleden dat PSV kampioen is geworden. Als je bij de club hoort die jaar na jaar de titel pakt, is het natuurlijk hartstikke mooi. Maar objectief gezien is het voor iedereen in de voetbalwereld goed dat de titel eens van eigenaar wisselt. Als het continu dezelfde kant op valt, gaat de charme eraf. Een andere kampioen maakt iedereen weer wakker. Het is tijd dat Ajax wordt afgelost door een andere club. En als oud-trainer vind ik het mooi dat dat PSV is", zegt de inmiddels 67-jarige oefenmeester in een interview met 1Limburg.

Vergoossen verwacht een dolle boel bij de huldiging. "Het zal een enorme vreugde-explosie worden, zeker omdat Eindhoven hier zo lang op gewacht heeft. Deze titel zal veel intenser worden beleefd dan de vierde op rij in 2008. Toen was het bijna een gewoonteproces. Hoe het met de platte kar staat? Die kan zo de schuur uit gereden worden. Wij hebben de kar heel gehouden en hij heeft de laatste jaren ook niets te lijden gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen