Cocu houdt vast aan zelfde basisformatie PSV

10 april 2015, 19:04   Bijgewerkt: 10 april 2015, 19:25

PSV wijzigt niets voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Coach Phillip Cocu kiest voor dezelfde spelers als afgelopen weekend tegen FC Twente, toen in Enschede een 0-5 zege geboekt werd. Joshua Brenet is rechts achterin opnieuw de vervanger van de geblesseerde Santiago Arias.

Op het middenveld kiest Cocu, evenals in de Grolsch Veste, voor Adam Maher, Andrés Guardado en Georginio Wijnaldum. Hierdoor moet Jorrit Hendrix weer op de reservebank plaatsnemen. Op deze bank zit ook de Franse verdediger Nicolas Isimat-Mirin, hij stond zijn plek achterin onlangs weer af aan Karim Rekik.

PSV kan zichzelf tegen PEC Zwolle nog niet verzekeren van de landstitel, maar bij een zege kan de club later dit weekend wel kampioen worden. Voorwaarde is wel dat Ajax dan verliest van Heracles Almelo.

Bij PEC Zwolle heeft coach Ron Jans drie wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Twente van afgelopen dinsdag. Centraal achterin speelt Trent Sainsbury op de plek van Joost Broerse, voorin krijgt Jody Lukoki in Eindhoven de voorkeur boven Ryan Thomas. Bovendien doet routinier Wout Brama ditmaal niet mee, op het middenveld start nu de Fins Thomas Lam.

Opstellingen

PSV: Zoet; Willems, Rekik, Bruma, Brenet; Maher, Guardado, Wijnaldum; Depay, De Jong, Narsingh

PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Sainsbury, Vd Werff, Van Hintum; Saymak, Drost, Rienstra, Lam; Lukoki, Necid

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen