Arsenal zonder te overtuigen naar achtste zege op rij

11 april 2015, 20:46   Bijgewerkt: 11 april 2015, 21:12

Overwinning nummer acht op rij is binnen voor Arsenal in de Engelse Premier League. Zonder groots te spelen zegevierde de equipe van manager Arsene Wenger zaterdag bij laagvlieger Burnley FC. Er werd met 0-1 gewonnen op Turf Moor.

Arsenal begon wisselvallig aan dit Premier League-seizoen, waardoor de eerste landstitel sinds 2004 voor de Londenaren waarschijnlijk nog even op zich laat wachten. Maar inmiddels loopt alles wel op rolletjes bij de ploeg uit de Engelse hoofdstad. Weliswaar werd het in de Champions League uitgeschakeld door AS Monaco, maar de laatste zeven wedstrijden in de competitie werden stuk voor stuk winnend afgesloten, met als hoogtepunt de 4-1 overwinning op Liverpool van vorige week.

Arsenal was echter gewaarschuwd voor Burnley FC, de laagvlieger was vorige maand voor eigen publiek nog verrassend te sterk voor Manchester City. Ook Arsenal maakte in het noorden van Engeland geen overtuigende indruk, maar ging in tegenstelling tot The Citizens wel met de drie punten aan de haal. Dat kwam door een doelpunt van Aaron Ramsey in de twaalfde minuut. De Welshman had succes na geblokte schoten van achtereenvolgens Alexis Sanchez, Mesut Özil en opnieuw Sanchez.

Door de winst kan Arsenal met een goed gevoel kijken naar de derby tussen Manchester United en Manchester City van zondag. De Londenaren bezetten met 66 punten de tweede plaats in de Premier League. Manchester United en Manchester City volgen met respectievelijk 62 en 61 punten op de derde en vierde plek. Koploper Chelsea heeft zeventig punten, maar gaat zondag nog op bezoek bij stadgenoot en degradatiekandidaat Queens Park Rangers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen