Fraser baalt van ADO: "Weer herhaling van zetten"

15 april 2015, 07:54

Het United Vansen van de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag Hui Wang stak onlangs anderhalf miljoen euro in de Haagse Eredivisieclub, maar dat bedrag kan tot teleurstelling van coach Henk Fraser niet gebruikt worden om de selectie te versterken. Eerst moet er nog een aantal openstaande kosten weggewerkt worden. Afgelopen winter huurde ADO Wilson Eduardo (Sporting Lissabon) en Aleksandr Iakovenko (Fiorentina) buiten de begroting om.

"Het is weer een herhaling van zetten", zegt Fraser tegen Voetbal International. "Alle andere clubs zijn actief bezig met versterkingen voor komend seizoen. Bij ons staat alles in de wachtstand. En wat krijg je dan? Dat we, met alle respect, straks weer uitkomen bij de derde en vierde keuzes. Maurice Steijn (Frasers voorganger bij ADO, red.) kaartte die houding in het verleden ook al eens aan en daarin heeft hij gewoon gelijk: de club loopt steeds achter de feiten aan, terwijl het verwachtingspatroon straks weer onverminderd hoog zal zijn."

"Bij deze club geldt nog altijd niet een gevoel dat we het samen doen, dat alle geledingen dezelfde kant op willen", vervolgt Fraser. "Ik heb momenteel niet de illusie dat het er snel van zal komen. Natuurlijk, onze Chinese vrienden zullen het beste voor hebben met de club, maar tot dit moment is er op geen enkele wijze sprake van een eenduidige koers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen