Wijnaldum: "Bij PSV blijven is optie die ik openhoud"

18 april 2015, 10:21

Voor Georginio Wijnaldum staat er een spannende transferzomer voor de deur. De aanvoerder van PSV hoopt de stap te maken naar het buitenland, maar is kritisch in de keuze voor een nieuwe club. "Alleen als ik het echt wil, zet ik de stap", zegt de middenvelder, die een langer verblijf in Eindhoven niet uitsluit.

De Oranje-international legt in De Telegraaf uit dat hij weloverwogen zijn keuze maakt. "Toen ik bij Feyenoord wegging, kon ik naar een club in Rusland, waar ik vele malen meer kon verdienen dan bij PSV. Ook kon ik toen naar Engeland en Portugal, maar ik wilde gewoon nog in Nederland blijven. Alleen als ik het echt wil, zet ik de stap. Een sterke voorkeur voor een bepaalde competitie heb ik niet. De Premier League is schitterend, maar ik vind de Bundesliga ook heel mooi."

Vorig jaar klopte Paris Saint Germain voor hem aan. "Maar ik vond het nog niet het moment om te gaan. Ik weet ook niet zeker of dat deze zomer wel zo is. Een jaar langer bij PSV spelen is voor mij ook een optie die ik openhoud. Als je je gevoel volgt, kun je geen foute beslissingen nemen. In ieder geval kan niemand tegen mij zeggen, als ik naar het buitenland ga, dat ik te vroeg ben weg gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen