Man United en PSG denken aan peperdure Depay

19 april 2015, 11:23

Memphis Depay liet op het WK al flitsen van zijn klasse zien en heeft dit seizoen bevestigd dat hij het niveau van de Eredivisie ontstegen is. De smaakmaker van PSV en de topscorer van de Eredivisie kan rekenen op de interesse van de grootste clubs van Europa. Paris Saint Germain heeft de aanvaller op haar verlanglijstje staan en Manchester United is ook geïnteresseerd.

"Er is een drietal grote clubs dat zich serieus gemeld heeft", bevestigt technisch manager Marcel Brands bij FOX Sports. "PSG is nog steeds geïnteresseerd. Van Manchester United hebben we een telefoontje gehad, maar er hebben verder nog geen serieuze gesprekken plaatsgevonden", aldus de technische man van de landskampioen.

Tottenham Hospur bracht eerder een bod van rond de twintig miljoen euro uit op Depay, maar PSV gaf de Engelse club nul op het rekest. "Daarna was er interesse van Paris Saint Germain. Ondanks het feit dat het ook toen weer om grote bedragen ging hebben we gezegd 'dat doen we niet'. Gelukkig is dat beloond. Het management van Memphis en de speler zelf hebben nooit een kick gegeven."

Het is duidelijk dat Depay miljoenen euro's moet opleveren. "Het bedrag waar we aan denken ligt hoger dan de twintig miljoen van Tottenham", zegt algemeen directeur Marcel Brands. "Hij is een hele dure jongen", voegt Brands toe. PSV is achter de schermen nog niet echt bezig met een opvolger voor Depay. "We bereiden ons natuurlijk wel voor, maar we zijn nog niet met iemand in contact. We gaan rustig kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen