Robben verbaasd: "Dan hebben ze niet goed gekeken"

21 april 2015, 21:09   Bijgewerkt: 21 april 2015, 21:53

Arjen Robben heeft met verbazing kennis genomen van de berichten in de Duitse media dat hij vandaag (dinsdag) zou kunnen spelen voor Bayern München in de tweede Champions League-kwartfinale tegen FC Porto. Er werd geschreven dat de Nederlandse aanvaller maandag al weer sprintoefeningen gedaan zou hebben.

"Nee, dan hebben ze niet goed gekeken. Gisteren stond ik voor het eerst op het veld. Ik heb wat loopwerk gedaan. Maar zeker geen sprintwerk", aldus Robben tegen de NOS. De Oranje-international kampt met een buikspierblessure en hoopt over twee weken zijn rentree te maken. "Het herstel verloopt optimaal, alleen deze wedstrijd kwam te vroeg. Het gaat goed, maar dit duel was onhaalbaar."

Bayern moet zonder Robben tegen Porto een 3-1 nederlaag in Portugal zien weg te werken. Na de heenwedstrijd stapte de volledige medische staf, onder leiding van Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarht, op omdat zij vanwege de vele blessures in de selectie de schuld kreeg van het verlies. De situatie heeft volgens Robben voor onrust gezorgd. "Dit komt op een ongelukkig moment. De spelers kunnen dit hopelijk uitschakelen. Het is vervelend", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen