Van Ginkel wacht plannen Chelsea af: "We zullen zien"

22 april 2015, 17:27

Marco van Ginkel kon in de eerste seizoenshelft, mede door blessures, geen rol van betekenis spelen bij AC Milan. De Nederlandse middenvelder staat de laatste tijd echter steevast in de basis bij de Rossoneri, die afgelopen zondag de Derby della Madonnina tegen stadgenoot en aartsrivaal Internazionale met 0-0 gelijkspeelden. Van Ginkel wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea, maar weet nog niet hoe zijn toekomst eruitziet.

"Ik weet nog niet wat er zal gebeuren. Ik ben afhankelijk van Chelsea. We zullen het zien", zegt Van Ginkel in gesprek met Milan Channel over volgend seizoen. Hij voelt zich na een stroeve start steeds beter in Milaan. "Mijn eerste seizoen hier werd aanvankelijk gekenmerkt door blessureleed, maar nu heb ik vier of vijf wedstrijden op rij gespeeld. Ik ben tevreden over mijn spel en het team zet daarnaast ook stappen", aldus de oud-Vitessenaar.

Afgelopen zondag maakte Van Ginkel zijn opwachting in één van de mooiste affiches van Europa, de Milanese burenruzie. "Het was prachtig om in de derby te mogen spelen, met 75.000 fans. Het was geweldig", aldus de middenvelder, die weet dat het halen van Europees voetbal een lastig verhaal wordt met Milan, de huidige nummer negen van de Serie A. "Het wordt moeilijk, maar in de laatste zeven duels zijn er nog wel 21 punten te pakken", blijft Van Ginkel hoopvol.

Komende zaterdag speelt Van Ginkel met Milan de uitwedstrijd tegen Udinese.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen