Coach neemt het op voor Lens: "Rode kaart onterecht"

24 april 2015, 08:43   Bijgewerkt: 24 april 2015, 11:29

In de heenwedstrijd (1-1) maakte Jeremain Lens het enige doelpunt voor Dinamo Kiev en ook in de return tegen Fiorentina eiste de Nederlander een hoofdrol voor zich op. Ditmaal niet op positieve, maar op negatieve wijze. Hij werd al na 39 minuten van het veld gestuurd, nadat hij zijn tweede gele kaart gekregen had.

Lens kreeg zijn tweede prent omdat hij, in de ogen van de scheidsrechter, een penalty probeerde te versieren. Coach Sergei Rebrov van Kiev hekelt deze beslissing van de scheidsrechter. "Ik heb met Jeremain gesproken en volgens hem was er wel degelijk contact. Maar helaas kunnen we er niets meer aan veranderen."

Met tien tegen elf verloor Kiev vervolgens met 2-0 van Fiorentina, waardoor het Europa League-avontuur erop zit. "Toch heb ik mijn spelers een compliment gegeven. Onze vorige duels met Everton en Guingamp waren al zwaar, vanavond hadden we het extreem moeilijk. Maar ik ben blij dat Dnjepr de halve finale wel bereikt heeft. Dat is goede reclame voor het voetbal in Oekraïne", verwijst hij naar het succes van zijn landgenoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen