"We zaten samen in de shit en daar komen we samen uit"

24 april 2015, 14:35

Saamhorigheid is het toverwoord bij Heracles Almelo in aanloop naar de cruciale wedstrijd tegen NAC Breda. Trainer John Stegeman doet een beroep op het eer- en teamgevoel van zijn spelers.

Heracles staat net boven de rode streep en tegenstander NAC er net onder. "We bereiden ons voor zoals we altijd doen, dus de spelers goed informeren en goed trainen. Als je nu niet weet waar het om gaat….daar is iedereen van doordrongen. We willen heel graag NAC verslaan", blikt Stegeman vooruit op de clubsite.

Met een goed resultaat in Breda kan Heracles Almelo ervoor zorgen dat een zwaar seizoen toch goed eindigt. "We hebben het in het begin heel moeilijk gehad maar daar hebben we ons goed uitgeknokt. We werken prima, ik heb niet het gevoel dat er extreem veel druk op staat. Bij winst kunnen we onszelf een hele goede dienst bewijzen. We willen het zelf doen. We zaten samen in de shit en daar komen we samen uit. Ik weet zeker dat wij er de ploeg voor hebben om het op eigen kracht te doen. Het is natuurlijk mooi om in een vol stadion te spelen. Wij nemen ook 750 supporters mee. Dat is mooi, daar is iedereen ooit voetballer voor geworden", zegt hij.

Jeroen Veldmate en Simon Cziommer zijn er niet bij in Breda, de twee zijn geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen