Keuze voor Depay: "ManU heeft interesse kenbaar gemaakt"

25 april 2015, 09:39

Na dit seizoen de titel te hebben gepakt met PSV wacht Memphis Depay een spannende transferzomer. De aanvaller van de landskampioen wordt begeerd door grote clubs uit Europa en staat voor een ingrijpende keuze in zijn loopbaan. Manchester United lijkt het meest concreet voor de international, die naar verluidt woensdag in het geheim aan bezoek bracht aan de club van Louis van Gaal.

"Manchester United heeft z'n interesse kenbaar gemaakt maar nog geen verdere stappen ondernomen", bevestigt technisch manager Marcel Brands van PSV in Telesport. PSV-coach Phillip Cocu reageert nonchalant op de geruchten over een bezoek van Depay aan Manchester. "Ach, als een speler op een vrije dag wat onderneemt. Het loopt allemaal via Marcel Brands, die goede contacten onderhoudt met de zaakwaarnemer en de speler."

Cocu wil zich niet bemoeien met de keuze van Depay, maar lijkt enthousiast over een stap van zijn pupil naar Manchester United. "Ik heb zelf met Van Gaal gewerkt. Dat is een toptrainer. En Manchester United is een heel grote club in een heel mooie competitie. De beleving is geweldig. Het is belangrijk bij het maken van een keuze wat voor plannen een club met je heeft. Als speler krijg je een bepaald gevoel en daar ga je naar handelen. Uiteindelijk is dat het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen